• Second hand Clothes  397 den.
НАМАЛЕНИЕ! НАМАЛЕНИЕ!
Количините се ограничени!
Продажните салони на Сун анд Старс:
•Емиратес Центер До Основен Суд Тетово
•Bul. Krste Petkov Misirkov No.76 Скопје
•До Италјанска Амбасада -Скопје

Праќаме по брза пошта низ цела Македонија!!!

ZBRITJE! ZBRITJE! Sasitë janë të kufizuara! Dyqanet Sun dhe Stars: • Qendra e Emirateve AFËR-Gjykatës Themelore Tetovë • Bul. Krste Petkov Misirkov Nr. 76 Shkup • Tek Ambasada Italiane - Shkup

Ne dërgojmë me postë të shpejtë në të gjithë Maqedoninë !!!  Naracki/Porosi tel 075461275
Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Second hand Clothes 397 den.

  • Product Code: 2539775
  • Availability: In Stock
  • 12.90€


Tags: Second hand Clothes