Përgjigje Profesionale, Lidhur me Biznesin Tuaj!


Nëse Ju Konsultoheni Personalisht me Mimoza Thaqin për produktin apo biznesin tuaj:


  Shanset e suksesit do të rriten në favorin tuaj?

   Këshillat janë për kthim të vetë-besimit, vetë-respektit,


   Bisedat me veten nga negative në pozitive, ballafaqimet me sfidat, prezentimet e produktit.


   Ju shfaqni problemet tuaja, dhe gjeni zgjidhjet!


    Nëse biznesi juaj nuk ritet, e gjeni ku është ngecja!


    Të gjithë njerëzit Super të suksesshëm, kanë trajner personal.


    Njerëzit Super të Suksesshëm e dinë se Sfidat me të cilat përballen janë brenda mendjes së tyre.


    Me trajnim individual dhe konfidencial ju i gjeni nga erdhën këto ngatëresa dhe i regulloni shumë shpejtë!


    Pas trajnimit të parë, ju do të keni super fuqi për të vazhduar, njëjtë sikur hapët biznesin herën e Parë.


    Konsultimet për Biznesin janë në Pikën 0 ose aspak në botën Shqiptare! 

    • Ndërmarrësit e Sukseshëm e vlerësojnë edukimin- real! Pse sepse është shumë i rrallë!

    • Gjithashtu e vlerësojën aftësinë e shitjes sepse është shkathtësia më e paguar në Planet.

    • Pasi të keni përfunduar trajnimin do të ju hapet një botë e re dhe mundësi palimit!    Write a review

    Note: HTML is not translated!
        Bad           Good

    Trajnim,Idividual Për Biznes: (12 orë në Vit)

    • Product Code: Antarsim8888
    • Availability: In Stock
    • 1,997.00€