Books

Books

Të gjitha librat e shfaqura në këtë web faqje mund të blehen onlajn. Mund t përfundoni pagesën me kartelë bankare ose të bëni vetëm porosinë duke vendosur të dhënat e juaja dhe të ju dërgojmë në email format tjera të pagesës.

Ju faleminderit


NIVELI I TRAJNIMI -I'AM Power, Anetaresim i perhershem!

NIVELI I TRAJNIMI -I'AM Power, Anetaresim i perhershem!

“Të përmirësohesh do të thotë të ndryshosh,të jesh i përsosur do të thotë të ndryshosh shpesh” Winst..

500.00€

NIVELI II TRAJNIMI - ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED) Anetaresim i perhershem!

NIVELI II TRAJNIMI - ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED) Anetaresim i perhershem!

Kujdesi ndaj vetes është e drejta më hyjnore në këtë tokë. Ndaj ju jeni këtu, që të kujdeseni për te..

800.00€

NIVELI III TRAJNIMI -I'AM Power, anetaresim i perhershem!

NIVELI III TRAJNIMI -I'AM Power, anetaresim i perhershem!

Të gjithë ne kemi ëndrra,aspirata dhe dëshira për të arritur.Ka gjithmonë dicka që duam të arrijmë d..

1,000.00€

NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE) Anetaresim i perhershem!

NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE) Anetaresim i perhershem!

Çfarë mësoni në Nivelin 4?"Si të bëheni njeri i Diciplinuar për Super Sukses!""17 Regullat e Arritje..

2,000.00€

NIVELI V- TRAJNIMI MASTER +Mentorim Mimoza Thaqi 1 vit

NIVELI V- TRAJNIMI MASTER +Mentorim Mimoza Thaqi 1 vit

Vetëdija është MBROJTJA MË MIRË !!!Niveli V është formuluar që të ju vetëdisojë për shumë lloje të m..

4,000.00€

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME 99 € ( botimi special i pari)

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME 99 € ( botimi special i pari)

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Mësimdhënia, për herë të parë në historinë e botës,vjen si një fi..

99.00€

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Botimi i dyte Oferte speciale 20Euro+13 Euro Posta

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Botimi i dyte Oferte speciale 20Euro+13 Euro Posta

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Mësimdhënia, për herë të parë në historinë e botës,vjen si një fi..

33.00€

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Botimi i dyte Oferte speciale 20Euro+5Euro Posta ( Kosove dhe Shqiperi)

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Botimi i dyte Oferte speciale 20Euro+5Euro Posta ( Kosove dhe Shqiperi)

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Mësimdhënia, për herë të parë në historinë e botës,vjen si një fi..

25.00€

Trajnimi për Biznes

Trajnimi për Biznes

Trajnimi Për Biznes /Filloni 2021 me Synim.TRAJNIMI PËR BIZNES​KURS 6 MUJOR VETË MËSIM- MATERIAL DIX..

1,000.00€

MPOSHTJA E DJALLIT 10€ PLUS POSTA 5€ INTERNACIONAL =15 €

MPOSHTJA E DJALLIT 10€ PLUS POSTA 5€ INTERNACIONAL =15 €

MPOSHTJA E DJALLIT NJË DORËSHKRIM I NAPOLEON HILL I FSHEHUR PËR 72 VITE “Nëse doni ta zotëroni..

15.00€

3.SHKENCA E PASURIMIT (5 EURO + 4EURO POSTA)

3.SHKENCA E PASURIMIT (5 EURO + 4EURO POSTA)

Hyrja I dashur lexues! Në fillim kur e lexova këtë libër, më ndihmoi të hap ja sytë. Shumë libra ja..

9.00€

Bleni 5 librat 30 Euro fitoni falas Trajnimin per Harmonine Familjare me çmim 144euro plotesisht falas! 30+20 Euro posta

Bleni 5 librat 30 Euro fitoni falas Trajnimin per Harmonine Familjare me çmim 144euro plotesisht falas! 30+20 Euro posta

Bleni 5 librat 30 Euro fitoni falas Trajnimin per Harmonine Familjare me çmim 144euro plotesisht fal..

50.00€

Bleni 5 librat 36 Euro fitoni falas Trajnimin Biznesi per fillestaret 144euro plotesisht falas! 36+20 Euro posta

Bleni 5 librat 36 Euro fitoni falas Trajnimin Biznesi per fillestaret 144euro plotesisht falas! 36+20 Euro posta

Bëni porosi të librave:Mund të bëni porosinë tani që të jeni në listën tonë për porosiPër Shqipëri Ç..

56.00€

SHKENCA E MADHESHTISE ( 7 EURO+4EURO POSTA)

SHKENCA E MADHESHTISE ( 7 EURO+4EURO POSTA)

Çdo gjë që është e mundur në shpirt, është e mundur edhe në mish e gjak. Ҫdo gjë që njeriu mund të m..

11.00€

DOLLARET ME DUAN MUA 4EURO+POSTA 4 EURO

DOLLARET ME DUAN MUA 4EURO+POSTA 4 EURO

DOLLARËT MË DUAN MUA Rruga e re për pasuri Një pamflet i vogël i dobishëm të cilin çdo njeri i b..

8.00€

Showing 1 to 15 of 54 (4 Pages)